OVER DE SITE

Hoi! Daar ben ik weer, en ik denk dat je hier bent om meer te weten te komen over de site. 
Daarom heb ik natuurlijk deze pagina gemaakt! Om je meer informatie te geven over mijn blog.  
 Je vraagt je misschien af hoe ik aan de naam Bloggerista kwam. Nou, ik kwam heel moeilijk aan een naam en ik had iets met mijn hoofd met het woord fashionista en dat spookte maar door mijn hoofd. Maar ik ga natuurlijk niet alleen over fashion bloggen dus dat werd hem niet... Toen ging er een lichtje branden! Ik wist het! Het wordt De Bloggerista! Misschien een beetje raar verhaal, maar zo kwam ik dus aan de naam. 
 Over de lay-out, ja.... Daar wil ik waarschijnlijk nog iets mee doen maar ik weet nog niet helemaal wat. Ik ben wel blij met hoe die nu is, maar wil misschien hier en daar nog wat veranderingen aanbrengen. Heb jij ideeën? Laat het vooral weten! Ik ben benieuwd hoe jullie erover denken, laat vooral in de comments achter wat je er nu van vindt, en waar jij van denkt dat het nog wat verbeteringen kan gebruiken! Toen ik deze blog net had opgericht was ik vooral met de lay-out bezig, nu vind ik dat het wel een beetje kan rusten en ga ik me vooral met artikelen bezig houden! 
 Zoals je al kon lezen probeer ik 1 keer per week een artikel te plaatsen wat misschien wel zal oplopen tot 2 of 3 artikelen per week.
 Waar ik over ga schrijven? Ja, dat is een goeie vraag. Je kunt hier artikelen vinden over van alles en nog wat! Misschien afwisselend tussen lifestyle, recepten of fashion, noem het maar op! Nu heb ik nog niet zoveel artikelen, maar ik ben ook nog pas net begonnen. De artikelen gaan nog komen! Dus blijf vooral op de hoogte door af en toe eens te kijken! 
 Hopelijk vinden jullie mijn blog leuk, en natuurlijk de artikelen! Hopelijk heb ik jullie ook wat meer informatie gegeven over mijn blog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten